testimoniale
login

Programul de consiliere nutritionala a copilului

In cadrul clinicii noastre se realizeaza sub indrumarea nutritionistului un proces complex de modelare a modului de alimentatie a copilului, prin modificarea perceptiei acestuia asupra rolului alimentelor, necesitatii unui mod corect de hranire si a adoptarii unor obiceirui zilnice sanatoase.
Consilierea copilului se realizeaza prin intalniri periodice cu durata de circa 60 de minute, pe parcursul carora i se explica copilului cu ajutorul imaginilor, materialelor video, exemplifica rilor  si a jocurilor partile bune si rele ale alimentelor, modul de servire a mesei, formarea meselor principale ale zilei, regulile de urmat , avantajele si dezavantajele unei hraniri adecvate, realizandu-se totodata si gestionarea eficienta a starilor psihoemotionale ale acestuia.
Abordarea pe parcursul discutiilor este una placuta, prietenoasa, copilului construindu-se o stare de incredere in terapeut si in fortele proprii.
De regula dupa 2-3 sedinte, atitudinea copilului se modifica vizibil, devenind pozitiva fata de regulile si principiile alimentare, acesta devenind mai energic si mai motivat in atingerea obiectivului propus .
Pe parcursul derularii programului terapeutic nutritional parintii au un rol deosebit de important, fiind necesar ca acestia sa sustina eforturile copilului, sa il incurajeze si sa urmareasca respectarea programului alimentar stabilit de nutritionistul clinicii.


Acasa Nutritie Servicii Preturi Testimoniale Contact
Copyright © 2014 Bioestet - Realizare Site - Figi Advertising