testimoniale
loginServicii
Nutritie si dietoterapie
Dermocosmetica
Remodelare corporala
Tunel infrarosii
Electroterapie
Vacuum terapie
Masaj
Tratamente de slabire ultrarapida

Nutritie si dietoterapie


Cand vorbim de nutritie vorbim de echilibru, vorbim de acceptarea si dorinta de a avea un stil de viata sanatos, vorbim de alimente [...]

Remodelare corporala


Vacuum terapia este o procedura de modelare puternica realizata cu ajutorul unui vacuum medical, ai carui parametrii sunt setati [...]

Programe anti-aging


Prin electrostimulare are loc reducerea procesului de imbatranire a fetei, imbunatatirea aspectului tenului [...]

Tunel infrarosii
bioestet-nutritieEste o terapie realizata cu ajutorul razelor infrarosii emise in interiorul tunelului cu infrarosii.
Procedura are la baza procesul de accelerare a topirii grasimii la nivel celular, ca urmare a patrunderii razelor infrarosii 3cm-4cm in stratul adipos, favorizand reducerea masei grase si astfel ajutand la procesul de slabire.

Razele infrarosii, componenta neutra a razelor solare, sunt utilizate in medicina pentru tratarea intinderilor, durerilor articulare, infectiilor sinusurilor, afectiunilor ovariene.
Incalzirea determinata de razele infrarosii activeaza procesul de transpiratie care va fi eliminata prin pori impreuna cu substantele toxice, favorizand astfel curatarea celulara.

Terapia cu infrarosii este recomandata pentru:

1. Eliminarea toxinelor in cantitate mult mai mare in comparatie cu sauna traditionala uscata sau cu aburi, favorizand astfel functionarea mult mai usoara a rinichilor.
2. Scaderea in greutate deoarece razele infrarosii ard intr-o sedinta intre 600-800 calorii, echivalentul unei alergari pe distanta de 5 km. Tunelul cu infrarosii asigura un control al greutatii in cazul persoanelor sedentare.
3. Tratamentul celulitei, razele infrarosii patrunzand in stratul adipos 3cm-4cm si determinand imbunatatirea circulatiei, eliminarea apei in exces din tesuturi, drenarea metabolitilor toxici favorizand drenarea celulara si scaderea grasimii la nivel celular.
4. Regenerare tisulara/celulara,expunerea controlata la razele infrarosii stimuland reteaua capilara si astfel imbunatatind circulatia periferica, determinand formarea de molecule independente de apa crescand continuu cantitatea de oxigen din corp, prevenind astfel imbatranirea timpurie.
5. Cresterea imunitatii deoarece razele infrarosii determina cresterea numarului de leucocite inducand organismului asa-zisa stare de febra. Ca urmare organismul reactioneaza prin cresterea numarului de leucocite determinand cresterea imunitatii care, combinata cu eliminarea toxinelor prin transpiratie puternica, ofera organismului rezistenta crescuta la boli.
6. Infrarosiile prin confortul termic oferit determina relaxarea fizica si psihica.
Acasa Nutritie Servicii Preturi Testimoniale Contact
Copyright © 2014 Bioestet - Realizare Site - Figi Advertising